Terug

Een piepende verliefde reu?

Zit je reu aan het raam geplakt? Heeft hij geen eetlust en wil hij alleen maar naar buiten? Piept en jankt hij? En laat hij ook overmatige geslachtsdrift zien door te rijden, gedruppel uit de voorhuid en buiten niet luisteren en alleen maar z’n neus achterna?

Carlijn Collaris, trotste eigenaar van newfoundlanders Bumper & Fender liet ons weten wat PUUR Hypersex voor één van haar boys doet. 

‘Bumper is echt een kleine hormoonbal, zodra er teefjes loops worden in onze wijk begint het feest. Niet meer eten, de hele dag en nacht huilen, zijn ballen tot bloedens toe open likken en wandelen zit er niet meer echt in door al het snuffelen. Hij zuigt zich nog net niet vacuüm aan de grond. Van PUUR Hypersex geef ik Bumper 2x daags de druppels op een lekker koekje. Binnen 2 dagen zie ik gelukkig al een verbetering. Hij begint weer te eten, hij slaapt ‘s nachts, in plaats van te huilen. Bovendien kan ik weer een normaal rondje met hem lopen. Én zijn ballen krijgen weer wat rust. Ik vind het echt top spul. Het geeft Bumper, in een voor hem heel moeilijke periode, weer zijn leven terug.’