Advies & hulp

Je wilt je dier graag op een natuurlijke manier gezond houden maar je weet niet precies hoe. Of je hebt er nog vragen over. Ons adviesteam zit klaar om je te helpen!

Onze dierspecialisten helpen je graag verder bij al je vragen om jouw dier natuurlijk gezond te houden. Ons assortimenten bestaat uit voedingssupplementen, poeders en druppels, op basis van plant- en kruidengeneeskunde. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

• Teken- en vlooienpreventie
• Gezond ouder worden
• Supplementadvies bij gewrichtsproblemen
• Hulp bij allergieën

Maak een afspraak
0ab71a2e 6cc3 482f 8f61 1f06a7798b71

Onze specialisten

Je krijgt advies van één van onze dierspecialisten:

Ontwerp zonder titel (10)

Els Nijzink
Hond specialist

Als voormalig paraveterinair heeft Els veel medische kennis opgedaan. Zij is specialist in voeding voor honden, homeopathie en natuurlijke voedingssupplementen en adviseert al jaren hondeneigenaren bij het gebruik ervan.
Door haar brede kennis kijkt ze naar voeding, gezondheid, leefstijl, huisvesting en medicatie en is zo in staat jou van goed en duidelijk advies te voorzien.

Maak een afspraak
Ontwerp zonder titel (9)

Adrienne van ’t Wout
Kat specialist

Onze kattenspecialist Adrienne helpt je graag met alle adviezen voor jouw kat. Adrienne is gedragstherapeut voor katten en weet zo een brug te slaan tussen gezondheid en gedrag. Op dit moment rond zij haar opleiding tot orthomoleculair basistherapeut af.

 

 

 

Maak een afspraak
Ontwerp zonder titel (11)

Dietske Dijkman
Paard specialist

Advies nodig voor je paard? Dietske is veterinair natuurgeneeskundig therapeut en kijkt naar het totale beeld van het dier. Zij heeft veel kennis over ingrediënten en werking van onze natuurlijke producten.

 

 

 

Maak een afspraak

Advies op maat

Kom je er niet uit en wil je graag deskundig advies voor jouw geliefde hond, kat, paard, of een ander huisdier? Aarzel dan niet om gebruik te maken van onze dienst ‘Advies op maat’. Onze toegewijde specialisten staan klaar om je met plezier te helpen.

0ab71a2e 6cc3 482f 8f61 1f06a7798b71
Afspraak maken

Advies op locatie

Als je de voorkeur geeft aan persoonlijk advies van een ervaren diertherapeut, gerespecteerde dierenarts, of een toegewijde dierenspeciaalzaak die onze hoogwaardige producten verkoopt, kun je hieronder een adres bij jou in de buurt vinden.

advies op locatie
Zoek hier