Gratis advies op maat

Als diereigenaar heb je een grote verantwoordelijkheid op je genomen. Je wilt immers goed voor je dier zorgen. Soms kom je er zelf even niet uit. Wat is de beste voeding voor mijn dier? Welke supplementen heeft hij nodig? Welk natuurlijk product kan ik inzetten voor een bepaalde aandoening of bepaald gedrag? Met een Advies op Maat helpen wij jou om inzicht te krijgen in deze en andere vragen.

Heb je een persoonlijk en uitgebreid advies nodig voor jouw hond, kat of paard? Aarzel niet en vraag ‘Advies op Maat’ voor jouw dier aan.

Team dierspecialisten puur

Er zijn zoveel meningen en adviezen, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is de beste voeding voor mijn dier? Welke supplementen heeft hij nodig? Welk natuurlijk product kan ik inzetten voor een bepaalde aandoening of bepaald gedrag? Het kan heel fijn zijn wanneer er dan iemand zich verdiept in jouw vragen en situatie, en zo een advies kan geven wat helemaal op jullie afgestemd is. Bij onze dierspecialisten kun je daarom een Advies op Maat aanvragen.

Bij het maken van een advies kijken we naar het hele dier én zijn omgeving. Zo nemen we de volgende onderdelen in ons advies mee:

  • Voeding
  • Huidige klachten
  • Huidige medicatie
  • Beweging
  • Algemene gesteldheid
  • Omgevingsfactoren

Door de specifieke situatie van jouw dier in kaart te brengen kunnen we je begeleiden naar een gezonde leefstijl van je lieve viervoeter en hopelijk zijn klachten helpen verminderen. Zo kan jouw dier weer in goede gezondheid van het leven genieten!

Let op: ons advies vervangt nooit het advies van de dierenarts.

Hoe het werkt

Onze dierspecialisten helpen je graag om jouw dier natuurlijk gezond te houden.

Na het aanvragen van een advies op maat ontvang je van ons een e-mail met daarin een vragenlijst. We vragen je deze vragenlijst zo eerlijk en uitgebreid mogelijk in te vullen. Details helpen ons om een goed beeld van jullie te krijgen! Binnen 2 werkdagen neemt één van onze dierspecialisten contact op om een telefonische afspraak in te plannen voor het adviesgesprek. Voor dat adviesgesprek nemen we 15 minuten de tijd. Hierna werkt de dierspecialist het advies voor je uit en ontvang je deze vervolgens per e-mail.

Ongeveer 6 weken na het ontvangen van het advies neemt de dierspecialist door wie jullie geholpen zijn nog eens contact op om naar de voortgang te informeren.

Belangrijk om te weten is dat de producten die wij mogelijk aanraden, geen medicijnen zijn en ook geen medicinale werking hebben. Voedingssupplementen en fytotherapeutische druppels zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Als een dier ziek is of een medische aandoening heeft, neem dan altijd eerst contact op met een dierenarts.

 

De gegevens uit de vragenlijst gebruiken wij alleen om het advies te sturen, niet voor commerciële doeleinden.

Ik wil graag advies op maat en ben bereid een vragenlijst in te vullen

Ik heb een snelle / korte vraag die ik graag per mail beantwoord wil hebben

Stel je vraag hier

Onze specialisten

Je krijgt advies van één van onze dierspecialisten:

Els Nijzink

Els Nijzink
Hond specialist

Als voormalig paraveterinair heeft Els veel medische kennis opgedaan. Zij is specialist in voeding voor honden, homeopathie en natuurlijke voedingssupplementen en adviseert al jaren hondeneigenaren bij het gebruik ervan.
Door haar brede kennis kijkt ze naar voeding, gezondheid, leefstijl, huisvesting en medicatie en is zo in staat jou van goed en duidelijk advies te voorzien.

Adrienne van 't Wout

Adrienne van ’t Wout
Kat specialist

Onze kattenspecialist Adrienne helpt je graag met alle adviezen voor jouw kat. Adrienne is gedragstherapeut voor katten en weet zo een brug te slaan tussen gezondheid en gedrag. Op dit moment rond zij haar opleiding tot orthomoleculair basistherapeut af.

 

 

 

Dietske Dijkman

Dietske Dijkman
Paard specialist

Advies nodig voor je paard? Dietske is veterinair natuurgeneeskundig therapeut en kijkt naar het totale beeld van het dier. Zij heeft veel kennis over ingrediënten en werking van onze natuurlijke producten.