PUUR logo PNG

PUUR

PUUR is een complete serie gezondheidsproducten voor hond, kat en paard. De producten zijn samengesteld op basis van orthomoleculaire geneeskunde en worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

Een veelvuldig ingezet product is bijvoorbeeld de PUUR L-Lysine voor de kat of de PUUR Magnesium voor paarden.

De diluten zijn op basis van fytotherapie en/of verdunde ingrediënten die het zelf genezend vermogen van het dier stimuleren. Voorbeeld hiervan is het desensibiliseren met PUUR Pollen of de PUUR Detoxi voor de afvoer van afvalstoffen.

Bekijk de producten

Phytonics

Phytonics combineert kruiden, vitaminen, mineralen en aminozuren in een beproefde samenstelling. De serie bevat innovatieve diergeneeskundige producten voor toepassing door dierenartsen, therapeuten en dierspeciaalzaken, die in hun aanpak het totale dier in zijn omgeving diagnosticeren en die zich in hun benadering niet alleen op symptomen richten.

Voorbeeld hiervan is het product Gluco balance voor een optimale suikerstofwisseling en Strezz, ter ondersteuning van een overbelast zenuwstelsel en HPA-as. (hypothalamus-hypofyse-bijnieras). De serie is volledig dopingvrij, waardoor de producten zeer geschikt zijn voor gebruik in de topsport. Phytonics is ook humaan te verkrijgen.

Bekijk de producten
Logo Phytonics PNG
Logo Vetramil PNG

Vetramil

De basis van de Vetramil producten is een zuivere medicinale honing met een hoog enzymgehalte en een lage pH. De producten ondersteunen de conditie en de natuurlijke weerstand van de huid. Vetramil is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Wageningen en wordt veelvuldig toegepast op de afdeling chirurgie van de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht.

De Vetramil honingzalf met een extract van Cardiospermum en etherische oliën tegen likken en bijten, is goed smeerbaar. De vloeistof van Vetramil Clean op basis van propyleenglycol is breed inzetbaar bij wondbehandeling. De Derma shampoo uit deze serie is speciaal voor de gevoelige huid.

Bekijk de producten

Doils en Catoils

De zuiver geconcentreerde Omega-3 visolie in Doils en Catoils heeft een hoog gehalte EPA- en DHA-vetzuren en is verrijkt met antioxidant vitamine E.

De werking van deze hoogwaardige olie is wetenschappelijk onderbouwd. Het bevordert de souplesse van celmembranen en wordt veelvuldig geadviseerd door specialisten en dierenartsen bij orthopedische en dermatologische klachten van honden en katten.

Bekijk de producten
Logo DOilsCatOils
Logo Icelandpet

Icelandpet

De basis van de Icelandpet Omega-3 olie, Cod Oil en snacks is vis afkomstig uit IJsland. Gevangen in de
niet-verontreinigde wateren rondom het eiland wordt de vis direct na de vangst verwerkt.

In tegenstelling tot de meeste snacks die vaak hevig verhit en bewerkt worden, is de snack van Icelandpet lauw gedroogd (20ºC), waardoor het product puur blijft.

De Omega-3 olie en Cod Oil van Icelandpet bevat een hoog gehalte EPA- en DHA-vetzuren.

Bekijk de producten

Espree

Een uitgebreide verzorgingslijn op basis van Aloë Vera in combinatie met natuurlijke oliën, bloemen- en plantenextracten, vitamines en organische grondstoffen.

De producten van ESPREE zijn vrij van agressieve chemicaliën en onnodige bestanddelen, veilig in gebruik en dierproefvrij.

Doordat de shampoos van ESPREE zeer zuinig in gebruik zijn passen ze goed in de bewuste en duurzame trimsalon.

Bekijk de producten
Espree logo

Cholodin

Cholodin is een voedingssupplement dat Choline bevat en speciaal is ontwikkeld voor de ouder wordende hond of kat met cognitie gerelateerde problemen.

Bekijk de producten
logo cholodin
STOP animal bodyguard

STOP!

STOP! Animal Bodyguard is dé groene oplossing voor kleine huisdieren. De druppels zijn natuurlijk, gemaakt van essentiële oliën en hypoallergeen.

STOP! Animal Bodyguard helpt de vacht gezond en fris te houden. Het houdt ongenode gasten op afstand.

Bekijk de producten